de commissie is gebaseerd op de totale waarde van de verkoop, niet alleen op het product dat de affiliate promootAls intratuin affiliate verdien je een commissie op elke verkoop die je genereert, ongeacht het product dat wordt verkocht. Dat betekent dat je altijd een commissie verdient over de totale waarde van de verkoop, of je nu onze nieuwste serie tuinmeubelen promoot of onze populaire terrasverwarmers. Dus als je je inkomsten wilt maximaliseren, is het belangrijk dat je je concentreert op het genereren van hoogwaardige verkopen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je onze producten niet moet promoten – alle beetjes helpen tenslotte! – maar als je je winstpotentieel wilt maximaliseren, is het belangrijk om de totale waarde van de verkoop in gedachten te houden.

er is geen limiet aan het aantal verwijzingen dat een affiliate kan makenEr is geen limiet aan het aantal doorverwijzingen dat een intratuin affiliate kan doen. intratuin betaalt de intratuin affiliate een commissie over alle verkopen die gegenereerd worden door intratuin affiliates die door de intratuin affiliate zijn doorverwezen. intratuin betaalt ook commissies over verkopen die gegenereerd worden door intratuin affiliates die door andere intratuin affiliates zijn doorverwezen. intratuin heeft een gestaffelde commissiestructuur, wat betekent dat intratuin affiliates die meer intratuin affiliates doorverwijzen hogere commissies verdienen. intratuin biedt ook bonussen en kortingen aan intratuin affiliates die nieuwe intratuin affiliates doorverwijzen.

betalingen worden maandelijks per bankoverschrijving gedaanAls intratuin affiliate ontvang je maandelijkse betalingen per bankoverschrijving. Deze betalingsmethode is betrouwbaar en efficiënt en zorgt ervoor dat je je commissies tijdig ontvangt. Bankoverschrijvingen zijn ook veilig, dus je kunt erop vertrouwen dat je persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn. intratuin doet er alles aan om onze partners de best mogelijke ervaring te bieden, en we hopen dat deze betalingsmethode je goed zal bevallen. Bedankt voor je partnerschap!intratuin affiliate 2022-09-21-10-01-53-1

affiliates hebben toegang tot een reeks promotiematerialenIntratuin affiliates hebben toegang tot een breed scala aan promotiemateriaal, waaronder banneradvertenties, tekstlinks en productafbeeldingen. Deze kun je gebruiken om Intratuin producten te promoten op je website, blog of social media kanalen. En als extra bonus is ons affiliate team altijd beschikbaar om eventuele vragen over het programma te beantwoorden. Dus als je op zoek bent naar een manier om wat extra inkomen te verdienen, waarom doe je dan niet vandaag nog mee aan het affiliate programma van Intratuin?

registratie is gratis en gemakkelijkWil je lid worden van het intratuin affiliate programma? Registratie is gratis en eenvoudig! Maak gewoon een account aan op onze website en geef wat basisinformatie over jezelf. Zodra je geregistreerd bent, krijg je toegang tot al ons marketingmateriaal en kun je beginnen met het promoten van intratuin producten bij je bezoekers. We bieden een verscheidenheid aan banners en tekstlinks die je op je site kunt gebruiken, en we voegen altijd nieuwe creatieve middelen toe om je te helpen je winstpotentieel te maximaliseren. Dus waar wacht je nog op? Registreer je vandaag nog en begin commissie te verdienen op intratuin verkopen!het affiliate programma staat open voor bedrijven en particulieren in Nederland en BelgiëIntratuin, een van de grootste tuinwinkels in Nederland en België, heeft aangekondigd dat haar affiliate programma nu openstaat voor bedrijven en particulieren in beide landen. Met het intratuin affiliate programma kunnen deelnemers commissie verdienen op verkopen van intratuin producten die via hun affiliate links tot stand komen. Om in aanmerking te komen voor het programma moeten affiliates een website of blog hebben die betrekking heeft op tuinieren, woningverbetering of een ander relevant onderwerp. intratuin biedt een breed scala aan producten, waaronder tuinmeubelen, gereedschap en accessoires, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor affiliates om commissie te verdienen. Voor bedrijven en individuen die geïnteresseerd zijn in deelname aan het intratuin affiliate programma is meer informatie beschikbaar op de intratuin website.

ga voor meer informatie naar de website van intratuinIntratuin is een Nederlandse detailhandelaar in woninginrichting en tuinieren. Het werd in 1964 in Nederland opgericht, en heeft tegenwoordig meer dan 150 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. intratuin staat bekend om zijn brede assortiment producten, concurrerende prijzen en vriendelijke service. intratuin heeft ook een affiliate programma waarmee leden commissie kunnen verdienen op verkopen via hun doorverwijslinks. Als je geïnteresseerd bent om een intratuin affiliate te worden, bezoek dan hun website voor meer informatie.

Als affiliate van intratuin kun je commissie verdienen op in aanmerking komende aankopen die via jouw unieke affiliate link worden gedaan. intratuin is een toonaangevende verkoper van hoogwaardige tuinproducten, en onze website ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Door intratuin op jouw site of blog te promoten, kun je deze markt aanboren en commissie verdienen op de verkopen. Je kunt kiezen uit verschillende banners en tekstlinks, en we beantwoorden graag al je vragen over het programma. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om wat extra inkomen te verdienen, bekijk dan vandaag nog het affiliate programma van intratuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *