Het bedrijf werd in 2013 opgericht door drie vrienden die op zoek waren naar een betere manier om videospellen te kopen en verkopen.kinguin is een wereldwijde marktplaats voor sleutels voor videogames. Het werd in 2013 opgericht door drie vrienden die een betere manier zochten om videogames te kopen en verkopen. kinguin laat gamers sleutels kopen en verkopen voor Steam, Origin, Uplay, en andere populaire spelplatforms. kinguin heeft ook een affiliate programma waarmee gamers commissie kunnen verdienen op verkopen die ze doorverwijzen. kinguin heeft zijn hoofdkantoor in Warschau, Polen.

Kinguin heeft haar hoofdkantoor in Hong Kong en heeft kantoren in Polen en het Verenigd Koninkrijk.Kinguin is een wereldwijde digitale marktplaats die gamers een veilige en gemakkelijke manier biedt om videospel sleutels te kopen en verkopen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong en heeft kantoren in Polen en het Verenigd Koninkrijk. Kinguin’s missie is om een eerlijk en gemakkelijk platform te bieden voor gamers over de hele wereld. Het bedrijf biedt een aantal functies die het uniek maken in de spelgemeenschap, waaronder een kinguin affiliate programma waarmee gamers geld kunnen verdienen door promotie van kinguin producten. Bovendien biedt kinguin een kopersbeschermingsprogramma dat terugbetaling garandeert voor ongeldige sleutels. kinguin biedt ook een grote verscheidenheid aan betaalmethoden, zodat gamers gemakkelijk van overal ter wereld spelsleutels kunnen kopen.

Het bedrijf heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers en verwerkt jaarlijks meer dan $1 miljard aan transacties.kinguin is een digitaal distributiebedrijf voor videogames dat gebruikers een grote verscheidenheid aan titels tegen geweldige prijzen biedt. Het bedrijf heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers en verwerkt jaarlijks meer dan $1 miljard aan transacties. kinguin is ook aangesloten bij grote winkelketens, zoals GameStop, Amazon, en Best Buy. Hierdoor kan kinguin zijn gebruikers een grote verscheidenheid aan opties bieden als het om het kopen van spellen gaat. Bovendien biedt kinguin een loyaliteitsprogramma dat gebruikers korting geeft op toekomstige aankopen. kinguin is een geweldige optie voor gamers die een ruime keuze aan spellen tegen goede prijzen zoeken.kinguin affiliate 2022-09-07-11-25-17-1

Kinguin is een gecertificeerd lid van het Better Business Bureau en heeft een A+ rating.Kinguin is een gecertificeerd lid van het Better Business Bureau en heeft een A+ rating. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan spelproducten en diensten aan, waaronder digitale spelsleutels, in-game artikelen, en spelkaarten. Kinguin heeft ook een affiliate programma waarmee gamers commissies kunnen verdienen door kinguin producten en diensten op hun eigen websites en social media kanalen te promoten. Behalve een gecertificeerd lid van het Better Business Bureau is Kinguin ook lid van de Game Developers Association en de Interactive Software Federation of Europe.

Het bedrijf biedt een ruime keuze aan videospellen, software, en andere digitale media producten.Kinguin is een toonaangevend digitaal mediabedrijf dat een ruime keuze aan videospellen, software, en andere digitale producten aanbiedt. Behalve een uitgebreide selectie titels biedt Kinguin ook een affiliate programma waarmee klanten commissie kunnen verdienen op hun verkopen. Het affiliate programma is een geweldige manier voor klanten om geld te besparen op hun aankopen, en het biedt ook een kans voor klanten om inkomen te verdienen door Kinguin producten te promoten. Door een ruime keuze aan producten en een genereus affiliate programma aan te bieden, is Kinguin in staat meerwaarde te bieden aan zijn klanten en partners.Kinguin biedt 24/7 klantenondersteuning, waaronder telefonische ondersteuning en live chat.Bij Kinguin begrijpen we dat klantenondersteuning een vitaal onderdeel is van elk bedrijf. Daarom bieden we 24/7 ondersteuning via telefoon en live chat, zodat je ons altijd kunt bereiken als je hulp nodig hebt. We hebben ook een uitgebreid Kinguin affiliate programma dat kortingen en andere voordelen biedt aan onze trouwe klanten. Ons doel is om de best mogelijke klantervaring te bieden, en we zijn er altijd om je te helpen. Bedankt voor je keuze voor Kinguin!

Het bedrijf biedt een 30 dagen geld-terug garantie op alle producten.Kinguin is een toonaangevende online verkoper van videospellen, software, en spelartikelen. Ze bieden een 30 dagen geld-terug garantie op alle producten, dus je kunt met een gerust hart winkelen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 30 dagen contact op met de klantenservice en je krijgt je geld terug. Bovendien heeft Kinguin een affiliate programma waarmee je commissie kunt verdienen op de verkoop. Dus als je een gamer bent of iemand kent die dat is, is Kinguin de perfecte plaats om te winkelen. Met hun geld-terug garantie en affiliate programma kun je niet fout gaan.Kinguin biedt kortingen op videospellen en andere digitale media producten.kinguin is een wereldwijde digitale marktplaats die videospellen, software, en andere digitale mediaproducten verkoopt. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in China. Kinguin biedt kortingen op digitale media producten aan klanten die zich aanmelden voor een kinguin affiliate account. Het kinguin affiliate programma geeft kortingen op videogames, software, en andere digitale media producten aan leden die nieuwe klanten naar kinguin verwijzen. kinguin biedt ook een loyaliteitsprogramma voor terugkerende klanten. Het kinguin loyaliteitsprogramma geeft kortingen op digitale media producten aan leden die bepaalde taken voltooien, zoals het doorverwijzen van nieuwe klanten of het kopen van bepaalde producten. kinguin biedt ook een verscheidenheid aan andere diensten, zoals klantenondersteuning en een live chat service. kinguin’s live chat service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. kinguin biedt ook een geld-terug-garantie voor alle aankopen die via de kinguin website gedaan worden. kinguin’s geld-terug garantie geeft klanten de mogelijkheid om binnen 30 dagen na aankoop om welke reden dan ook hun geld terug te krijgen. kinguin’s klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om eventuele vragen of zorgen over je aankoop te beantwoorden. kinguin is een geaccrediteerd bedrijf bij het Better Business Bureau (BBB) en heeft een A+ rating bij de BBB. Kinguin is lid van de International Game Developers Association (IGDA) en de Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS).Beoordelingen kinguin op Trustpilot tonen aan dat kinguin een betrouwbare bron is voor goedkope digitale media producten met een uitstekende klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *