Monica is geboren in 1997 in NederlandDe in 1997 in Nederland geboren Monica Geuze heeft haar leven lang verwachtingen getrotseerd. Ze werd eerst bekend als powerlifter, won meerdere nationale kampioenschappen en brak Nederlandse records. Het was echter haar overstap naar de wereld van mode en beauty vlogging die haar echt op de kaart zette, waardoor ze een van de populairste influencers in Nederland is geworden. Ondanks de kritiek dat ze geen traditionele schoonheid zou hebben en te gespierd zou zijn, is Monica haar unieke uiterlijk blijven omarmen en andere vrouwen aanmoedigen hetzelfde te doen. Door haar felle vastberadenheid en zelfvertrouwen is ze een inspiratie geworden voor talloze jonge vrouwen in Nederland en daarbuiten.

Monica begon op jonge leeftijd met modellenwerkMonica Geuze begon op jonge leeftijd met modellenwerk en realiseerde zich al snel dat ze troeven had waarnaar vraag was in de mode-industrie. Ondanks haar succes werd ze geconfronteerd met uitdagingen toen ze als tiener door de moordende industrie navigeerde. Monica gebruikte haar gedrevenheid en vastberadenheid echter niet alleen om haar dromen na te jagen, maar ook om andere modellen te helpen hun eigen weg te vinden in de industrie. Ze is een gerespecteerd figuur in de modewereld geworden, bekend om zowel haar modellenwerk als haar zakelijk inzicht. Monica’s verhaal is er een van doorzettingsvermogen en passie, en bewijst dat onze troeven ons naar succes kunnen leiden als we bereid zijn er hard voor te werken.

Monica heeft meer dan 1,5 miljoen volgers op InstagramMonica Geuze’s Instagram following van 1,5 miljoen lijkt op het eerste gezicht misschien indrukwekkend, maar het is eigenlijk maar een klein deel van haar vermogen. De Nederlandse influencer, ondernemer en televisiepersoonlijkheid heeft zelf een succesvol imperium opgebouwd, met meerdere mode- en beautysamenwerkingen, een succesvol YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees, en talloze televisieoptredens. En dan hebben we haar vermogen in termen van onroerend goed en rijkdom nog niet eens meegerekend. Onlangs werd zelfs gemeld dat ze op 25-jarige leeftijd een geschat fortuin van 8 miljoen euro had vergaard. Dus hoewel Monica’s grote Instagram aanhang ongetwijfeld indrukwekkend is, is het maar één stukje van het grotere plaatje van haar succes.vermogen monica geuze 2022-11-08-01-51-24-1

Monica staat bekend om haar fitte lichaamsbouw en gevoel voor modeMonica Geuze is meer dan een mooi gezicht en mode-icoon; ze staat ook bekend om haar indrukwekkende atletische vermogen. In de afgelopen jaren heeft ze een aanhang opgebouwd via haar Instagram-pagina waar ze haar workouts en gezonde maaltijden documenteert. Monica’s vastberadenheid en toewijding aan de sportschool heeft haar een fitte en gespierde lichaamsbouw opgeleverd, die ze vaak laat zien in haar modeposts. Monica’s liefde voor fitness gaat echter verder dan esthetiek; ze spreekt vaak over de mentale en emotionele voordelen van een regelmatige trainingsroutine. Ze bewijst dat het mogelijk is om zowel stijl als kracht in evenwicht te brengen en inspireert anderen om voorrang te geven aan hun lichamelijke gezondheid. Hoewel ze bekend staat om haar unieke gevoel voor mode, ligt Monica’s ware talent in haar vermogen om anderen te motiveren en kracht te geven met haar passie voor fitness.

Monica heeft samengewerkt met grote merken, waaronder Nike, Adidas en PumaAls succesvolle influencer heeft Monica Geuze de kans gehad om samen te werken met enkele van de grootste namen in de industrie. Naast talloze kleinere bedrijven heeft ze samengewerkt met bekende merken als Nike, Adidas en Puma. In feite zijn Monica’s activa zelfs gebruikt door deze bedrijven voor hun eigen campagnes en advertenties. Dit niveau van erkenning spreekt boekdelen over haar status in de industrie en de waarde die ze toevoegt aan haar samenwerkingsverbanden. Het is duidelijk dat Monica’s talenten en invloed niet onopgemerkt zijn gebleven bij enkele van de grootste spelers in het spel.Monica is ook een content creator, die een trainingsprogramma en kookboek heeft uitgebrachtNaast een succesvolle influencer en zakenvrouw maakt Monica Geuze ook golven als content creator. Ze heeft onlangs haar eigen trainingsprogramma “MAXXX” uitgebracht, dat gepersonaliseerde trainingsplannen en voedingsbegeleiding biedt. En voor wie thuis gezonde maaltijden wil koken, bevat Monica’s kookboek “Monica’s Kitchen” tientallen heerlijke recepten die gemakkelijk te maken en goed voor het lichaam zijn. Deze troeven tonen niet alleen Monica’s passie voor gezondheid en fitness, maar ook haar gedrevenheid en vastberadenheid bij het voortdurend creëren van nieuwe mogelijkheden voor haarzelf en anderen. Het is duidelijk dat er niets is wat Monica niet kan – we kunnen niet wachten om te zien wat ze voor de toekomst in petto heeft.

Monica is verloofd met mede-fitnessliefhebber Joram van der VeldenIk ben verheugd mijn verloving met Joram van der Velden aan te kondigen, een mede-fitnessliefhebber en zakenpartner. Als troeven in zowel onze liefde voor gezondheid en welzijn als voor ondernemerschap hebben Joram en ik succes gevonden in onze gezamenlijke onderneming, Fitness Empire. Onze gedeelde passie voor lichamelijk en geestelijk welzijn heeft niet alleen ons merk bevorderd, maar ook onze relatie versterkt. Onze individuele sterke punten vullen elkaar aan, wat resulteert in een evenwichtig en bevredigend partnerschap, zowel persoonlijk als professioneel. We kunnen niet wachten op de toekomst als man en vrouw.

De verloving van Monica Geuze met Joram van der Velden is een match made in fitness heaven. Zowel Monica als Joram zijn aanwinsten voor de fitnessindustrie, met Monica als succesvolle atlete, influencer en bedrijfseigenaar, en Joram als personal trainer en oprichter van zijn eigen sportschool. Samen zullen ze ongetwijfeld anderen blijven inspireren en motiveren om hun fysieke en mentale gezondheidsdoelen te bereiken. We zijn blij voor hen beiden en kunnen niet wachten om te zien wat ze als team bereiken. Gefeliciteerd met jullie verloving, Monica en Joram! We wensen jullie een leven lang liefde en goede gezondheid toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *