Geld verdienen op het internet: de droom van velen en helaas blijft het voor veel mensen ook bij dromen. Iemand die beweert dat je een goed inkomen kunt opbouwen op het internet is Jacko Meijaard. Hij is dé man achter de ‘affiliate marketing revolutie’ en de ‘internetsuccesgids’.

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, ben je benieuwd wat het inhoudt en of het de investering waard is. Of wellicht is dit compleet nieuw voor je en wil je gewoon meer informatie over geld verdienen op het internet, ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Je krijgt hier antwoord op de vraag of de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard betrouwbaar is en dat het de investering waard is of dat het pure geldverspilling is.

Om je een helder beeld te geven heb ik zelf de cursus enkele maanden geleden aangeschaft en deel ik graag mijn kennis en ervaringen met je. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Complete Affiliate Marketing Revolutie
welkomstcadeau affiliate marketing revolutie

Wat is affiliate marketing precies?

Laat ik even beginnen met het uitleggen van het begrip affiliate marketing, want ondanks dat je er waarschijnlijk wel het een en ander over hebt gelezen bestaan er nog weleens misvattingen over. Je kunt het namelijk zien vanuit het oogpunt van de adverteerder en de affiliate marketeer (hier kom ik later op terug). Mijn definitie is als volgt:

Affilate marketing is een verdienmodel waarbij je als affiliate producten of diensten promoot van adverteerders. In ruil voor een gerealiseerde verkoop ontvang je hier een vergoeding voor in de vorm van commissie.

Niks meer, niks minder. Een adverteerder heeft een product, bijvoorbeeld een receptenboek. Om meer klanten en verkopen te krijgen kan de adverteerder affiliate marketing inzetten (bijvoorbeeld via een affiliate netwerk). Affiliates die het product promoten verdienen hier commissie over. De hoogte van het bedrag hangt af van de adverteerder.

Dus stel: het receptenboek kost €30,- bij elke verkoop via de affiliate staat de adverteerder 40% af. Wanneer iemand het product koopt via de link van de affiliate, dan staat hij €12,- af aan de affiliate marketeer.

Voordeel voor de affilate is dat je het product niet hoeft te verzenden, geen facturen hoeft te sturen of klantenservice moet regelen. De adverteerder regelt dit proces. Als affiliate verdien je geld door het promoten van andermans producten.

De betrokken partijen bij affiliate marketing

 • Adverteerder: bieden vaak fysieke, online producten of diensten aan. De reden waarom adverteerders gebruik maken van affiliate marketing is simpelweg om meer sales en bezoekers te generen via verschillende affiliates.
 • Affiliate: de tussenpersonen. Als affiliate marketeer verwijs je, door middel van een affiliate link, klanten door naar de adverteerder. Bij elke succesvolle promotie ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding in de vorm van commissie.
 • Affiliate netwerk: de schakel tussen de affiliates en de adverteerders is het affiliate netwerk. Hier komen vraag en aanbod samen. Het affiliate netwerk legt vast welke verkopen door welke affiliate zijn gerealiseerd.
 • Consument: uiteindelijk is de belangrijkste persoon de consument. Want zonder klant, geen verkoop en zonder verkoop geen business.

Aan de affiliate is het de taak om zoveel mogelijke ‘potentiële’ klanten door te verwijzen naar de adverteerder. Het affiliate netwerk houdt keurig bij via welke affiliate een verkoop wordt gerealiseerd, zodat het verkoopproces soepel verloopt.

Als affiliate is het belangrijk om oplossingsgericht te denken. Kruip in de huid van de klant. Waar is de klant naar op zoek? Waar heeft de klant behoefte aan? Wat zijn de pijnpunten van de klant? De consument is namelijk opzoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem.

Snap je het proces? Zo niet, geen enkel probleem. In de affiliate marketing revolutie leer je precies welke stappen je moet nemen en waar je allemaal op moet letten om geld te verdienen met affiliate marketing. Zonder dat je hier een opleiding of technische kennis voor nodig hebt.

Het verdienmodel

Affiliate marketing is gebaseerd op het no cure no pay principe. Dit betekent dat de affiliate alleen een vergoeding krijgt van de adverteerder wanneer hij een bepaalde dienst tot een goed einde heeft gebracht. De meeste netwerken hanteren het verdienmodel dat het meest interessant en effectief is voor alle partijen, namelijk ‘pay per sale’. Daarnaast heb je nog:

 • Pay per click
  Bij dit verdienmodel word een vast bedrag betaald per klik op de advertentie of tekstlink.
 • Pay per view
  Hierbij wordt een vergoeding uitbetaald per keer dat de advertentie is bekeken.

 • Pay per lead
  Bij Pay per lead wordt een vergoeding betaald zodra een bezoeker contact opneemt met de adverteerder. Bijvoorbeeld door een inschrijfformulier in te vullen.

Voorbeelden van bekende affiliate netwerken

Een van de belangrijkste taken van een affiliate netwerk is het verzorgen van de conversiematching en het toewijzen en uitbetalen van de commissie aan affiliates. Drie bekende netwerken in Nederland waar je je aan kunt melden zijn:

Waarom zou je met affiliate marketing aan de slag gaan?

Zoals je misschien al wel weet zijn er ontzettend veel manieren om (online) geld te verdienen. Daarom is het belangrijk om voor jezelf goed uit te vinden welke van die manieren het beste bij jou past. Als dit affiliate marketing is, dan zit je hier goed, want affiliate marketing biedt jou de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te ondernemen met uiteindelijk als doel:

VRIJHEID!

Bij veel andere vormen van online ondernemen heb je continu klant contact (heel tijdrovend). Plus je dient elke dag aanwezig te zijn om vragen, klachten, retouren en andere financiële zaken af te handelen.

Het voordeel bij affiliate marketing is dat je hier geen last van hebt. Als affiliate is het jouw taak om bezoekers via jouw kanaal door te sturen naar de website (verkooppagina) van de adverteerder om zoveel mogelijk commissies te verdienen.

Eerlijk is eerlijk. Toen ik zelf besloot om met affiliate marketing aan de slag te gaan dacht ik er té makkelijk over. Ik begon met het idee dat als ik wat websites zou opzetten en wat artikelen zou plaatsen met affiliate linkjes, dat ik op korte termijn honderden, danwel duizenden euro’s zou verdienen. Even een wake-up call, want dit is natuurlijk niet gelukt.

Affiliate marketing is geen snel-rijk methode. Je hebt tijd, geduld en veel doorzettingsvermogen nodig om succes te behalen.

De affiliate marketing revolutie laat zien hoe je je eigen online business kunt runnen en na een tijd inzet en discipline goed geld gaat verdienen.

Je wilt dit misschien niet horen, maar het werkt allemaal niet zo eenvoudig. Het businessmodel is zeer interessant maar je zal er wel volledig voor moeten gaan. De eerste maanden zijn het zwaarst, want in deze periode werk je aan je business voordat je bezoekers gaat krijgen of je eerste euro’s gaat verdienen.

TIP: maak een kort businessplan (max. 2 a4’tje) waar je de belangrijkste zaken op zet hoe je de komende weken/maanden gaat inrichten. Probeer elke dag iets te verbeteren, leer elke dag, lees boeken over zelfontwikkeling en kijk video’s. Zo blijf je werken aan jezelf en je business!

3 belangrijke redenen om te starten met affiliate marketing

1: Je hebt geen voorraad nodig

Je hoeft zelf geen producten op te slaan of te verzenden en ook geen klantenservice te verzorgen, ideaal! Als het ware ben je een tussenpersoon die commissie ontvangt per gerealiseerde verkoop. 

2: Volledig automatiseren

Content dat je nu schrijft en campagnes die je nu hebt lopen kunnen je over 1, 5 of 10 jaar nog steeds geld opleveren. Zodra het eenmaal online staat hoe je er eigenlijk niks meer aan te doen. Uiteraard kan je campagnes nog optimaliseren, maar wanneer een campagne loopt, is dit al volledig geautomatiseerd.

3: Opschalen van campagnes

Als je een succesvolle campagne hebt en daar op de automatische piloot geld mee verdiend, dan kan je dit opschalen. Voorbeeld: voor iedere euro die je in advertenties steekt krijg je twee euro terug. Wanneer dit een passief inkomen oplevert, dan kan je in plaats van één euro ook €100,- investeren om er €200,- voor terug te verdienen.

De auteur van de affiliate marketing revolutie: Jacko Meijaard

Voordat ik dieper in ga op de materie en mijn eigen ervaringen met je deel, zal ik eerst eens iets vertellen over Jacko Meijaard: de auteur van de affiliate marketing revolutie.

Jacko is jaren geleden begonnen als internet ondernemer en kwam in zijn studie periode in aanraking met affiliate marketing. Tijdens zijn studie Journalistiek kwam hij er al snel achter dat de ‘ratrace’ niks voor hem is. Studeren en daarna een baan zoeken om vervolgens van 9 tot 5 te werken was niet voor Jacko weggelegd.

In de periode dat Jacko studeerde in 2011 heeft hij zich verdiept in affiliate marketing. Al snel begon hij zijn eigen websites op te zetten én met succes. Toen hij zijn eerste euro’s verdiende met affiliate marketing was hij zo enthousiast dat hij in 2015 besloot om mensen te helpen om hetzelfde te doen: geld verdienen op het internet.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’Jacko Meijaard

Om zijn kennis te delen heeft hij daarnaast de internetsuccesgids.nl opgericht. Het platform waar je terecht kunt over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.

Het forum dat hij twee jaar later is gestart is hier een belangrijk onderdeel van. Inmiddels bestaat dit forum uit duizenden leden die elkaar helpen en motiveren op gebied van online marketing.

Jacko heeft hij ook verschillende producten/diensten gepromoot via internetsuccesgids.nl, waaronder de affiliate marketing revolutie. Overige producten zijn:

Is Jacko Meijaard wel te vertrouwen?

Goed als deze vraag in je opkomt, want voordat je aan een online training begint is het logisch dat je wilt weten of de persoon erachter betrouwbaar is en weet waar die over praat. Nu kan ik hier kort over zijn: Jacko is absoluut betrouwbaar. Hij heeft jarenlange ervaring en helpt duizenden mensen met het opzetten van een online business.

Nadat ik zelf de cursus had aangeschaft kreeg ik vrijwel direct mijn inlog gegevens voor de cursus. Na een paar minuten kon ik al beginnen met de eerste videotraining.

inzicht in de affiliate marketing revolutie

Wat ook vertrouwen wekt is dat Jacko Meijaard regelmatig interviews doet of podcasts opneemt. Begin 2018 is Jacko geïnterviewd door het Algemeen Dagblad. Een bekende media partij als deze gaat natuurlijk niet iemand interviewen die niet betrouwbaar is. Benieuwd naar het volledige interview met het AD? Lees het hier >>

Om een compleet beeld te krijgen van wie Jacko Meijaard is en wat hij precies allemaal doet, raad ik je aan om eens op het YouTube kanaal te kijken van Internet Succes Gids. Hier plaatst hij regelmatig interessante video’s en zie je filmpjes van jaren geleden waardoor je alles goed kan volgen.

In de meeste video’s van Jacko kan je hem gewoon zien en vragen stellen. Hij reageert overigens vrij snel op comments wat ik zeer positief vindt. Dit maakt het een stuk persoonlijker en laagdrempelig zodat je echt kunt zien dat Jacko oprecht mensen probeert te helpen om hetzelfde pad te bewandelen, namelijk succesvol geld verdienen op het internet.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van de videotraining?

Goed om te vermelden is dat de wereld van online marketing nooit stil staat. Er zijn namelijk altijd weer nieuwe trends en ontwikkelingen gaande. Iets wat 5 jaar geleden trending topic was kan nu alweer achterhaald zijn. Daarom zorgt Jacko ieder jaar voor nieuwe content en updates in zijn cursus.

In 2017 werden alle social media lessen voorzien van een update en in 2018 werden er nieuwe motivatie video’s toegevoegd. Dit laat zien dat Jacko echt waarde wil bieden aan zijn cursisten en iedereen de mogelijkheid biedt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van affiliate marketing.

Jacko zorgt ieder jaar voor nieuwe content en updates in de affiliate marketing revolutie. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit!

Nog een ding dat vertrouwen wekt is dat Jacko volledig achter zijn product staat. Hij biedt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan. Als je niet tevreden bent, om wat voor reden dan ook, dan krijg je met één mailtje je geld weer. Je kunt het dus proberen zonder enig risico te lopen.

Dit zie je niet vaak, vanwege het feit dat er wetten zijn om auteurs van digitale producten te beschermen. Echter, heeft Jacko besloten om een garantie periode aan te bieden van 30 dagen. Je krijgt dus gewoon je geld weer krijgt als de videotraining niet bevalt.

Daarentegen is mijn persoonlijke mening dat je voor het bedrag van de affiliate marketing revolutie (en over de prijs kom ik later in deze review op terug), een zeer uitgebreide, complete training ontvangt met allerlei materiaal waar je direct mee aan de slag kunt om een online business op te zetten.

Ook door wat research te doen op het internet zie je dat de ervaringen goed zijn. Het is dan ook geen moeilijk te volgen training, maar een volledige cursus die echt zinvol voor je is. Al deze punten samen zijn voor mij duidelijke signalen dat zowel Jacko als de affiliate marketing revolutie te vertrouwen zijn.

Vanwaar de Affiliate Marketing Revolutie?

Met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard leer je stap voor stap hoe je een online business opzet. Je leert onder andere hoe je een website opzet, hoe je waardevolle content produceert en hoe je marktonderzoek doet.

Daarnaast leer je hoe je met diverse tools, zoals e-mail marketing meer geld kunt verdienen en je business kunt automatiseren.

Het is een duidelijk training die zeer toegankelijk is. Jong, oud, gestudeerd of niet gestudeerd, iedereen kan deze training volgen. Na betaling (en op de prijs + kortingsactie komen we straks) krijg je levenslang toegang tot alle video’s.

Verder krijg je direct toegang tot het forum, waar je al je vragen kunt stellen over geldzaken, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), tools & software en nog veel meer.

Op het forum van de internet succes gids kan je al je vragen kwijt over geld verdienen op het internet. Geen vraag is te gek. Iedereen zit er in principe met één doel: succesvol worden op het internet en elkaar helpen om te groeien.

Groot voordeel is dat je leert van elkaar en dat ervaringen met elkaar gedeeld worden. De online videotraining(en), het forum, het coaching programma en niet te vergeten: jouw eigen inzet zorgen voor een overvloed aan motivatie. Uiteindelijk is dit mede bepalend voor jouw succes.

Als het even tegenzit of wanneer je niet verder komt, dan plaats je een ’topic’ in de groep. Je zult merken dat er genoeg interactie plaatsvindt en anderen je maar al te graag helpen.

Lees ook: belangrijke trends op gebied van affiliate marketing

Wat ga je leren in de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie bestaat uit 7 modules en 6 instructie video’s (voor WordPress). Daarnaast start de cursus met een uitgebreide introductie om je alvast te inspireren om er mee aan de slag te gaan. Dit is super motiverend aangezien Jacko duidelijk aangeeft wat er allemaal bij komt kijken en hoe je het moet beginnen.

De volledige affiliate marketing revolutie leert jou stap-voor-stap om geld te verdienen met affiliate marketing door het promoten van, met name, digitale producten. Elke module is weer opgebouwd uit een aantal pagina’s met video’s. Jacko bespreekt hier alle belangrijke onderwerpen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Hieronder volgt een overzicht van hoe de cursus is opgebouwd:

modules affiliate marketing revolutie

Stap voor stap leer je het volgende:

 • Wat is affiliate marketing en hoe verdien je er geld mee
 • Waarom het een ideaal verdienmodel is
 • Hoe je een website opzet en inricht
 • Hoe je waardevolle content schrijft voor je bezoekers
 • Op welke manier je zaken kunt optimaliseren en automatiseren
 • De werking van SEO en hoe je hoog scoort in de zoekresultaten van Google
 • Op welke manier je extra geld verdiend door middel van Facebook
 • Hoe je een mailinglijst opzet
 • En nog veel meer…

Zodra je de affiliate marketing revolutie hebt aangeschaft krijg je toegang tot alle modules en de instructie video’s plus nog een extra module over het uitbesteden van je teksten. Dus wil je veel content produceren, maar vind je dit te tijdrovend, dan is dit een waardevolle module.

Module 1: starten met affiliate marketing

In de eerste module leer je wat affiliate marketing precies is. Daarnaast leer je hoe je je aanmeldt bij een affiliate netwerk, hoe je een domeinnaam registreert, een website opzet en welke producten interessant zijn om te promoten. Deze module bestaat uit 8 video’s die tussen de 5-15 minuten duren waarin je de basis leert over affiliate marketing.

Module 2: je website inrichten

In de tweede module leer je hoe je je website inricht. Jacko vertelt precies hoe je pagina’s, menu’s, titels en subtitels aanmaakt. Nadat je deze module hebt gevolgd ben je in staat om een begin met je website te maken. Dit is een uitgebreide module die 10 video’s bevat die je waarschijnlijk vaker dan één keer zult bekijken om dezelfde stappen te zetten als Jacko.

Module 3: hoog scoren in Google

Deze module staat in het teken van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Waarom is deze module zo belangrijk? Heel simpel: zonder bezoekers, geen inkomsten en zonder inkomsten geen business. Je leert hier alles over de principes van SEO: hoe je goede zoekwoorden vindt waar veel op gezocht wordt en hoe je teksten kunt optimaliseren zodat potentiële bezoekers jouw gaan vinden via Google.

Module 4: puntjes op de i

De fundering staat. Als je alle stappen hebt gevolgd uit de voorgaande modules dan staat de basis van je website. Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Alles voor het verbeteren van je website en het aantrekkelijker maken voor bezoekers leer je in deze module. Ook vertelt Jacko hier hoe je de bezoeker aanpreekt om op je affiliate links te klikken.

Module 5: geld met e-mails

Ze zeggen wel eens: the money is in the list en dat is waar deze module om draait. Niet elke bezoeker die op je website komt zal op je affiliate links klikken. Om te voorkomen dat bezoekers weggaan zonder actie te ondernemen leer je in module 5 hoe je e-mail marketing toepast om een relatie op te bouwen met je bezoekers. Een goede relatie leidt tot meer sales en Jacko vertelt je precies hoe je dit toepast.

Module 6: alles komt samen

Je website staat als een huis. Nu is het tijd om alles zo in te richten om meer omzet te genereren. Tijdens deze module leert Jacko je om enkele handige technieken in zetten om dit voor elkaar te krijgen, zoals het inzetten van pop-ups, landingspagina’s en een autoresponder voor de mail. Met 5 video’s legt Jacko uit hoe hij dit in het verleden heeft gedaan en nog steeds veel geld hiermee verdiend.

Module 7: meten is weten

Via diverse tools is het mogelijk om informatie in te winnen over jouw doelgroep, hoeveel bezoekers je maandelijks krijgt en waar mensen naar op zoek zijn. Hoe meer jij weet over je bezoekers, hoe beter je in staat bent om hier op in te spelen. In deze module leer je om gebruik te maken van belangrijke services van Google waardoor jij informatie inwint die je kunt gebruiken om je business naar een hoger niveau te brengen.

BELANGRIJK: tijdens de training refereert Jacko naar het Marketheme. Dit is een thema die speciaal gericht is voor affiliate websites. Echter, is dit niet gratis. Je betaald de eerste maand €1,- en daarna €67,- per maand. De instructie video’s zijn speciaal gericht voor de startende affiliates die gebruik willen maken van WordPress. WordPress is zo goed als gratis (tenzij je van bepaalde thema’s een upgrade versie wilt) en biedt ook voldoende mogelijkheden.

Ik ben zelf begonnen met de affiliate marketing revolutie zonder marketheme. Ik vind het namelijk prettig om zelf te bepalen welk thema ik gebruik en hoe ik mijn website inricht. Dit kost wel meer tijd, omdat je met behulp van de instructies meer dingen zelf moet regelen.

Zo dien je zelf een thema te installeren en instellingen goed te zetten. Het voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat het in principe niet uitmaakt welke methode je gebruikt, omdat je met beide stap-voor-stap geholpen wordt.

Voor iedereen die wil leren om online geld te verdienen, maar niet weet waar die moet beginnen is dit een uitstekende cursus. Zelfs zonder dure opleiding of technische kennis leer je in de affiliate marketing revolutie om een affiliate business op te zetten.

Voor wie is de affiliate marketing revolutie waardevol?

De affiliate marketing revolutie is geschikt voor diegene die van A tot Z een online business wil opbouwen, zonder fors startkapitaal of technische kennis, maar wel met een gezonde portie geduld en doorzettingsvermogen. Wil jij geld verdienen terwijl je slaapt, aan het stappen bent of op het strand ligt? Dit soort mails kan je dan verwachten:

PayPro commissie verdiend

Wanneer je meer vrijheid wil, niet afhankelijk wilt zijn van een baas, zelf wilt bepalen waar en wanneer je werkt of gewoon iets extra’s wilt verdienen naast je huidige baan of studie, dan is deze cursus geschikt voor jou.

Met affiliate marketing kan je namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week geld verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en internet verbinding.

Is het allemaal echt zo makkelijk? Nee, helaas niet…

Het verdienmodel is uitstekend, maar verwacht niet dat je binnen een maand al duizenden euro’s verdiend. Zo werkt het gewoon niet. Als je op zoek bent naar een manier om snel geld te verdienen, dan moet ik je helaas teleurstellen. Er is geen magische formule of businessmodel die jouw binnen no-time financiële vrijheid geeft.

DUS NOGMAALS: het is geen snel-rijk methode!

Wanneer je bereid bent om er tijd en energie in te steken en als je ECHT iets wilt opbouwen, dan is het interessant voor jou. Tijdens de training krijg je alle informatie van Jacko om serieus geld te verdienen op het internet.

Maar, je zult wel door moeten zetten, want je gaat hoe dan ook tegen dingen aan lopen. Is dit een probleem? Nee, zeker niet. Niemand is ooit succesvol geworden zonder tegenslagen. Dit hoort er gewoon bij, zolang je maar van je fouten leert en niet opgeeft gaat succes volgen!

‘Vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was, toen men het opgaf’.

Thomas Alva Edison

Om geld te verdienen op het internet hoef je geen lange of dure opleidingen te volgen. Met de affiliate marketing revolutie haal je alle kennis in huis die je nodig hebt om een goede start te maken. Wanneer je op zoek bent naar nog meer informatie en wilt opschalen, kan je je lidmaatschap altijd uitbreiden naar het VIP membership.

Voor wie is de affiliate marketing revolutie niet geschikt?

Een complete videotraining om alles te leren over affiliate marketing + diverse extra’s + bonussen lijkt mij waardevol voor heel veel mensen die de ambitie hebben om online geld te verdienen. Toch is het niet geschikt voor iedereen.

En ik heb al eerder benoemd dat het geen snel-rijk methode is, dus denk je dat je met het opzetten van een website en door wat affiliate links te plaatsen al duizenden euro’s gaat verdienen, dan moet ik je teleurstellen. Als je deze gedachte ‘nog steeds’ hebt dan is deze cursus waarschijnlijk niks voor jou.

Als je verwacht dat je, na aanschaf van de affiliate marketing revolutie, een kant-en klare website krijgt aangeleverd, die volledig geautomatiseerd is en binnen no-time duizenden bezoekers heeft dan kan ik je ook zeggen dat dit niet is wat jij zoekt. Je zult namelijk ten alle tijde zelf actie moeten ondernemen om succesvol te worden met affiliate marketing.

De affiliate marketing revolutie is ook niet geschikt voor mensen die:

 • al moeite hebben met het opstarten van een laptop (je verwacht het niet, maar ze zijn er helaas nog steeds)
 • snel succes willen behalen en zich focussen op de korte termijn
 • al duizenden euro’s verdienen met affiliate marketing (Het VIP-member is dan wel interessant).
 • ongemotiveerd zijn

Affiliate Marketing Revolutie – VIP member

Wanneer je (nog) meer wilt ontdekken over geld verdienen met affiliate marketing, dan is het wellicht interessant voor jou om VIP member te worden. In dit VIP gedeelte op het forum zal je voornamelijk mensen treffen die al de nodige ervaring hebben met affiliate marketing. Je krijgt onder andere:

 • Elke maand weer (levenslang) een exclusief webinar waarin Jacko zijn beste en nieuwste tips en technieken met je deelt
 • Mogelijkheid om live al je vragen persoonlijk aan Jacko te stellen tijdens een webinar
 • Opnames van alle voorgaande webinars
 • Persoonlijk 1-op-1 support
 • Eerste tien aanmelders krijgen een gratis Skype coaching sessie ter waarde van €100,-
VIP affiliate marketing revolutie

Dit deel is ook afgeschermd van Google zodat je uitgebreid je website kunt delen en bespreken met ander leden op het forum. Enorm waardevol! Na aanmelding krijg je direct toegang tot het geheime VIP Member ledengedeelte waar al direct een video voor je klaarstaat (bijna een uur aan high ticket materiaal). 

Eigen ervaringen en resultaten

Wat ik allereerst heel positief vindt is dat Jacko geen ‘gouden bergen’ beloofd. Zijn manier van lesgeven tijdens de training is heel informeel en hij probeert zijn cursisten echt te helpen en te motiveren. Jacko Meijaard is dus niet de zoveelste internet guru die video’s en advertenties de lucht in gooit vanuit luxe resorts of in dure auto’s.

Nog een plus punt is dat hij snel op zijn mails reageert. Zo had ik zelf eens een vraag over e-mailmarketing en dezelfde dag ontvang ik ’s avonds al een reactie. Dit laat zien dat Jacko zeer betrokken is bij zijn cursisten.

Inhoudelijk ben ik over de cursus zeer tevreden. Het is ideaal voor mensen die willen starten met een eigen website. Ook zonder technische achtergrond, want die heb ik ook niet. Toen ik de affiliate marketing revolutie had aangeschaft ben ik direct gestart met de eerst video’s. Groot voordeel is dat je alles rustig in eigen tempo kunt volgen en wanneer je iets niet begrijpt het makkelijk kunt terug kijken.

Ik ben begonnen met de eerste modules te volgen, maar ben uiteindelijk aan de slag gegaan met de instructie video’s. Deze zijn gericht op het bouwen van een website met WordPress. Handig is dat Jacko onder elke video wat notities heeft gezet met vervolg stappen die je kunt doorlopen om aan je website te werken. Ik adviseer dan ook om alles in chronologische volgorde te bekijken en de opdrachten onder de video’s uit te voeren.

Lees ook: wat voor soort affiliate website past bij mij

Het duurde bijna een maand voordat ik mijn website live had staan. Ik wist wel het nodige van online marketing, maar amper iets van hoe je een website opzet. Gelukkig heb ik dit allemaal stap-voor-stap geleerd tijdens de cursus en kwam ik er achter dat het makkelijker was dan ik op voorhand had gedacht.

Vervolgens ben ik serieus aan de slag gegaan met het schrijven van artikelen. En ook over het schrijven van waardevolle content geeft Jacko veel tips. Goed, nadat ik mij zevende artikel online had gezet gebeurde er iets. Ik ontving een mail met de volgende tekst:

‘Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!’

Ik had mijn eerste geld verdiend met mijn eigen website. Het begin was er en ik raakte nog gemotiveerder. In de tijd daarna bleef ik consistent aan mijn website werken en stelde als doel om minimaal één artikel per week te schrijven.

Toen ik Google Analytics had gekoppeld merkte ik dat gedurende de weken er steeds meer bezoekers via Google op mijn website terecht kwamen. Nadat ik mijn tweede commissie had verdiend ging het steeds beter én beter. Wat ook motiverend werkt is de interactie met de mensen op het forum + de video’s en podcasts van Jacko.

Gefeliciteerd! je hebt een commissie verdiend

Het mooie is dat je op den duur op de automatische piloot geld gaat verdienen. Hoe fijn is het als je geld op je rekening krijgt terwijl je in de sportschool zit of op stap bent met vrienden? Voor mij in ieder geval heel fijn! En dit loopt gewoon door, iedere week, maand en jaar opnieuw. Op deze manier laat je geld voor je werken in plaats van andersom.

Hoe zit het met de prijs?

In tegenstelling tot veel andere trainingen over geld verdienen betaal je soms honderden of duizenden euro’s en gaat er de nodige tijd overheen voordat je je investering er weer uit hebt.

Het fijne aan de affiliate marketing revolutie is dat deze slechts €47,- kost (het kan zijn dat de prijs nog omhoog gaat). Een investering waar je een volledige video training voor terug krijgt waardoor je alles leert over affiliate marketing en dit zelf in de praktijk kunt toepassen.

Hoe snel denk je dat je je investering van €47,- weer hebt terug verdiend als je aan de slag gaat met affiliate marketing? Wanneer je 1 a 2 producten succesvol hebt gepromoot via affiliate marketing dan heb je het bedrag er al weer uit en dat kan je op korte termijn realiseren als je er serieus mee bezig gaat.

De complete cursus is inclusief:

Let wel op: bij iedere business horen investeringen. Behalve het bedrag dat je betaald voor de training, moet je ook kleine bedragen reserveren voor een domeinnaam en webhosting. Hoeveel je hierin investeert is aan jezelf, maar voor een domeinnaam + webhosting moet je denken aan zo’n €50,- op jaarbasis.

Beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Zelf ben ik erg enthousiast over de affiliate marketing revolutie. Geldt dit ook voor jou? Dan kan dit wel eens de beste methode voor je zijn om te leren hoe je geld kunt verdienen op het internet. De combinatie van de video trainingen, het forum, de motivatie tips, de podcasts en de support maken het absoluut een top training.

Ben jij er klaar voor om je eigen online business te starten?

verdienmodel voor een passief inkomen

PS: na betaling krijg je een mail van Jacko met de link naar de login pagina en je inlog gegevens. Je kunt dan direct aan de slag met de videotraining en kunt je binnen 30 dagen beroepen op een niet-goed-geld-terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico!

Jacko Meijaard kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *