Tiqets biedt een mobiele app die het boeken van tickets eenvoudig en gemakkelijk maaktTiqets is een online mobiel platform dat een tiqets affiliate marktplaats biedt voor activiteiten, attracties, en evenementen. Met de tiqets mobiele app kunnen gebruikers in real-time tickets boeken en hun boekingen op één plaats beheren. tiqets biedt ook een tiqets affiliate programma dat aanbieders van activiteiten helpt hun producten en diensten te promoten. tiqets is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans en Chinees. tiqets heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland.

Tiqets heeft een grote keuze uit evenementen en attractiesTiqets is een geweldige bron voor het vinden van tickets voor evenementen en attracties over de hele wereld. Hun selectie is indrukwekkend, en ze bieden verschillende manieren om naar activiteiten te zoeken. Je kunt bladeren op plaats, categorie, of zelfs thema. En als je niet zeker weet wat je zoekt, belicht hun “What’s Hot” sectie populaire evenementen en bestemmingen. Bovendien bieden ze een tiqets affiliate programma, zodat je geld kunt verdienen door hun diensten aan anderen aan te bevelen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk dagje uit of een reis naar het buitenland plant, neem zeker een kijkje bij Tiqets.

Tiqets biedt klantenondersteuning in meerdere talenKlantenservice is belangrijk voor elk bedrijf, maar het is vooral belangrijk voor bedrijven die internationaal werken. Tiqets is een bedrijf dat klantenondersteuning in meerdere talen biedt, zodat klanten van over de hele wereld gemakkelijker de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben. Het bedrijf heeft een tiqets affiliate programma waarmee klanten commissie kunnen verdienen op de verkoop van tickets. Dit programma is beschikbaar in meerdere talen, waardoor affiliates van over de hele wereld gemakkelijk kunnen meedoen. Dankzij zijn klantenondersteuning en tiqets affiliate programma kan Tiqets een wereldwijd publiek bereiken en een hoog niveau van dienstverlening bieden.tiqets affiliate 2022-09-10-01-22-43-1

Tiqets is een wereldwijd bedrijf met kantoren over de hele wereldTiqets is een wereldwijd bedrijf met tiqets affiliate kantoren over de hele wereld. tiqets heeft tiqets affiliate een tiqets affiliate sterke tiqets affiliate aanwezigheid tiqets affiliate in tiqets affiliate Europa, tiqets affiliate Noord tiqets affiliate Amerika, tiqets affiliate en tiqets affiliate Azië-Pacific. Naast tiqets affiliate zijn tiqets affiliate wereldwijde tiqets affiliate bereik heeft tiqets ook tiqets affiliate een sterke online aanwezigheid, met een website die in 18 talen beschikbaar is en een app die al meer dan 3 miljoen keer gedownload werd. Met zo’n sterke internationale aanwezigheid is Tiqet goed gepositioneerd om in de komende jaren te blijven groeien.

Het hoofdkantoor van Tiqets is gevestigd in Amsterdam, NederlandHet hoofdkantoor van Tiqets is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door CEO Luuc Elzinga en CTO Joris Weijs. Tiqets is een filiaal van Tiqets, waarmee klanten via zijn website en mobiele app kaartjes voor toeristische attracties kunnen boeken. In 2018 had Tiqets in totaal $56 miljoen aan financiering opgehaald bij investeerders als Google Ventures, KPN Ventures, en Newion Investments. In 2019 werd het bedrijf door het tijdschrift WIRED uitgeroepen tot een van de “50 Hottest Startups in Europe”.Tiqets heeft zijn hoofdkantoor in AmsterdamDe Nederlandse startup Tiqets is op een missie om het mensen gemakkelijker te maken culturele instellingen zoals musea en theaters te bezoeken. Het bedrijf biedt een online platform dat kaartjes verkoopt voor culturele evenementen in steden over de hele wereld. Tiqets werd in 2014 opgericht door Marijn Bertrab en Luuc Eling, en het bedrijf heeft sindsdien meer dan $17 miljoen aan financiering opgehaald. In 2017 werd Tiqets door Forbes uitgeroepen tot de “hottest startup of the Netherlands”. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkwartier in Amsterdam, maar is van plan uit te breiden naar andere landen in Europa en daarbuiten. Tiqets heeft al samenwerkingen met grote musea als het Louvre, het Rijksmuseum, en het British Museum, en het is snel het go-to platform voor culturele reizigers aan het worden.Als ’s werelds toonaangevende technologieplatform voor attracties en activiteiten is Tiqets er trots op Amsterdam zijn thuis te noemen. De stad is een bruisende culturele hoofdstad die iedereen iets te bieden heeft, en het is de perfecte plaats om nieuwe producten te testen en te lanceren. Amsterdam is ook een gunstige locatie voor ons internationale team, met goede reisverbindingen naar Europa, de VS en Azië. Ons hoofdkantoor ligt in het hart van de stad, vlakbij de Dam, en we hebben een tiqets filiaal in elk van de belangrijkste toeristische gebieden van Amsterdam. Met zo’n sterke aanwezigheid in de stad zijn we in staat onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden als ze Amsterdam bezoeken.

Tiqets is een technologiebedrijf dat een e-commerce platform biedt voor de ticketing industrie. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door vier vrienden die gefrustreerd waren door de manier waarop de ticketing industrie aan het verschuiven was van papieren tickets naar elektronische tickets. tiqets’ platform stelt klanten in staat om gemakkelijk tickets te vinden en te kopen voor evenementen, attracties, en activiteiten. Het bedrijf biedt ook een affiliate programma waarmee tiqets tickets kan verkopen namens zijn partners. tiqets heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. In 2016 werd tiqets door Deloitte uitgeroepen tot een van de “Top 10 Meest Innovatieve Bedrijven in Nederland”. tiqets heeft in totaal €13 miljoen aan financiering opgehaald bij investeerders waaronder RTL Ventures, Intel Capital, en Endeit Capital.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *