Cryptocurrency is immens populair, maar toch zijn er nog veel mensen sceptisch over de cryptomarkt. Ze geloven niet dat dit voort kan blijven duren en dat het een ‘hype’ is die vanzelf weer verdwijnt. Maar wat blijkt? Het is een beweeglijke markt waar iedere correctie wordt gevolgd door een stevig herstel.

Maar wat is cryptocurrency nou precies? Crypto is waarde in de vorm van een bedrag in een cryptovaluta. Dit is een digitale munteenheid die vaak wordt gebruikt als alternatief systeem voor de ‘normale’ geldsoorten. De meest populaire cryptovaluta is zoals je wellicht weet: Bitcoin.

Bitcoin, de eerste digitale munteenheid die verscheen in 2008. De afgelopen jaren heeft de munt al voor veel successen gezorgd, maar ook de nodige verliezen geleden (wat regelmatig in het nieuws te zien was). In 2013 was goed te zien hoe snel de waarde van een digitale munt kan veranderen. Een kleine acht weken duurde het toen de waarde van één Bitcoin steeg van €100,- naar €1.000.

Deze enorme stijging zorgde er toen al voor dat de populariteit rondom cryptocurrency sterk toenam. Maar er gebeurde nog iets. Vanaf die periode kwamen er steeds meer digitale munten bij, waardoor je nu kunt beleggen in veel verschillende cryptomunten.

https://www.youtube.com/watch?v=KeFRLRA_XzQ

Belangrijk: Beleg nooit zomaar in cryptocurrency wanneer je onervaren bent en/of als je ‘nog’ niet genoeg kennis hebt over de bestaande cryptomunten. Goed en verantwoord beleggen begint bij het inwinnen van kennis en informatie.

Cryptocurrency Masterclass Review

Elke cryptomunt heeft zo zijn eigen kenmerken. De ene digitale munt is makkelijk en snel te verhandelen, daarnaast kan je onderscheid maken tussen veiligheid en betrouwbaarheid. Als je wilt beleggen in cryptocurrency is het belangrijk om goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Naast Bitcoin kan je onder andere investeren in Ripple, Ethereum of Dash.

Wanneer je wilt starten met cryptomunten dan kan je zelf alle informatie inwinnen en weken- of zelfs maanden lang het internet afstruinen, maar dit kost je heel veel tijd. Of je kunt je tijd (en geld) beter investeren door de juiste dingen te doen. Zodoende kwam ik terecht bij de Cryptocurrency Masterclass van AllesOverCrypto.nl.

AllesOverCrypto is een populaire website op gebied van cryptocurrency’s en blockchain. Maandelijks krijgen ze tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in één ding: alles leren over deze revolutionaire technologie. Uit een behoefte van hun bezoekers merken ze dat er steeds meer interesse is in cryptocurrency.

Steeds meer mensen realiseren zich dat dit een technologie is dat blijft en daarom willen ze hier meer over weten. Om die reden heeft AllesOverCrypto een complete cursus gemaakt waarin je kunt leren om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben hun jarenlange kennis en ervaring samengevoegd in een uitgebreide beginnerscursus. Nadat je deze cursus hebt afgerond ben je zelf in staat om cryptomunten te kopen en te verkopen.

Niet geheel onbelangrijk: je snapt ook de achterliggende technologie er van. Inmiddels zijn er al veel cursussen verkocht en zijn de cursisten zeer enthousiast. Ik ben eens dieper in deze cursus gedoken en vandaag kom je achter het volgende:

 • Wie zijn de experts achter AllesOverCrypto?
 • Is AllesOverCrypto betrouwbaar [geen scam]?
 • Voor wie is de Cryptocurrency Masterclass geschikt [en voor wie niet]?
 • Wat leer je met de Cryptocurrency Masterclass?
 • Krijg je waar voor je geld met de Cryptocurrency Masterclass?
 • Waar je de Crypotcurrency Masterclass kunt kopen voor de beste prijs

Wie zijn de experts achter AllesOverCrypto

AllesOverCrypto is opgericht door drie enthousiastelingen, je kunt wel zeggen bijna geobsedeerd, die hun passie willen delen over alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Is een obsessie dan verkeerd? Nou, niet als je de beste ergens in wilt zijn. Je kunt het vergelijken met succesvolle sporters of ondernemers die iets hebben bereikt vanwege een bepaalde affiniteit (obsessie) waar ze heilig in geloven.

Zijn zijn er van overtuigd dat cryptocurrency en blockchain een cruciale rol gaat spelen in onze samenleving. Om die reden zetten ze zich in om een crypto-platform te creëren waar iedereen terecht kan voor alle informatie en producten die gerelateerd zijn aan cryptocurrency. Inmiddels hebben ze meerdere producten ontwikkeld, maar voordat je investeert in een cursus wil je natuurlijk weten wie deze cursus hebben gemaakt.

Patrick Suiker

Patrick van AllesOverCrypto

Patrick is een echte ondernemer en handelaar pur sang. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit en beschikt over een master Entrepreneurship (moeilijk woord, maar betekent gewoon ondernemerschap). In 2013 is hij voor het eerst in aanraking gekomen met cryptocurrency en sindsdien heeft hij zich volledig gericht op de wereld van crypto.

Met AllesOverCrypto wil hij zijn passie overbrengen en andere mensen inspireren om aan de slag te gaan met cryptocurrency. Met zijn ruime ervaring op gebied van blockchain en cryptocurrency, het cursusaanbod en het forum wil hij hier een actieve bijdrage in leveren.

Derek Westra

Derek van AllesOverCrypto

Derek is volledig gefascineerd achter de psychologie van onze economie. Net als Patrick is Derek afgestuurd aan de Universiteit en heeft een master in gedragseconomie & speltheorie afgerond. Toen hij voor het eerst in aanraking kwam met crypto (2013), wist hij meteen dat dit een revolutionaire technologie zou zijn.

Want hoe kan de waarde van een virtuele munt van €0,01 uitgroeien tot meer dan €1.000? Wat begon uit pure interesse is uitgegroeid tot een ware passie. Zoals Derek zelf zegt: “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom”.

Robin Westra

Robin van AllesOverCrypto

Dan het jongste lid van de AllesOverCrypto familie, maar tevens net zo belangrijk: Robin Westra. Robin is de man achter de website en zorgt voor alle technische zaken. Naast zijn bachelor computer science zorgt hij er voor dat alles op de website snel en goed werkt.

Verder is het voor hem makkelijk te begrijpen hoe de blockchain technologie achter de verschillende crypto’s precies werkt. Hij kan snel schakelen en ziet wanneer een cryptomunt toekomst perspectief heeft en welke juist niet.

Is AllesOverCrypto betrouwbaar?

Om die vraag te kunnen beantwoorden ben ik op onderzoek uit gegaan. Allereerst heb ik gekeken of er ook negatieve recensies te vinden zijn. Deze heb ik niet kunnen vinden. Sterker nog, het forum van AllesOverCrypto besteed hier juist aandacht aan om oplichters te ontmaskeren. Recent bericht: “Mooie payback: Bitcoin oplichter wordt zelf opgelicht“.

Hoe zit het dan met de website? Deze oogt professioneel. Zodra je op de homepage komt zie je dat de heren van AllesOverCrypto al ruim 7.000 mensen hebben geholpen en 250+ crypto gerelateerde artikelen hebben geplaatst. Dit kan natuurlijk iedereen op zijn website plaatsen, maar als ik eens verder op de website kijk, dan is inderdaad de blog pagina zeer uitgebreid met onderwerpen over minen, ico’s, traden en wallets.

Daarnaast hebben ze een pagina met alle koersen van 350+ verschillende crypto’s en bieden ze uitleg bij welke platformen je eenvoudig je cryptocurrency kunt kopen. Wat ook vertrouwen wekt is dat alle informatie onderaan de website netjes is weergegeven. Kvk-, Btw- en IBAN nummer worden keurig vermeld. Verder hebben de heren een Facebook pagina met iets meer dan 400 volgers waarop ze voornamelijk artikelen plaatsen met een link naar de website.

Wat ik met name positief vind is dat er op Trustpilot reviews zijn te vinden over AllesOverCrypto. Trustpilot is namelijk een van de bekendste en betrouwbaarste review platformen. AllesOverCrypto wordt hier zeer positief beoordeeld (8,5 score). Een van de volgende reviews kwam ik tegen:

Review AllesOverCrypto

Hoe zit het met de Crypto Masterclass? Is dit geen scam?

Wat ik al eerder heb vermeld is dat wanneer je zelf op onderzoek uit gaat en alle informatie wilt verzamelen om aan de slag te gaan met crypocurrency, je veel tijd en energie kwijt bent. Het internet staat vol met informatie, maar niet altijd met de juiste informatie. En nadat je beschikt over de informatie kost het ook nóg eens meer tijd om het te leren.

Maar wacht de koers van Bitcoin of andere belangrijke cryptomunten totdat jij alles hebt uitgezocht? Denk het niet. Hoe fijn zou het dan zijn als je een cursus kunt volgen die je precies verteld hoe de wereld van cryptocurrency werkt en hoe je er daadwerkelijk geld mee kunt verdienen? Biedt de Cryptocurrency Masterclass de oplossing of is het pure scam?

De Crypto Masterclass biedt een 100% niet goed geld terug garantie.

Bied je een niet-goed-geld-terug garantie aan als je niet 100% achter je product staat? Waarschijnlijk niet. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de Cryptocurrency Masterclass geen scam is! We praten hier dan ook niet over een termijn van 24 uur, maar over een bedenktijd van maar liefst 90 dagen. Dus wanneer je twijfelt of deze cursus wel waardevol is voor jou, kan je het zonder enig risico proberen.

Wanneer je de Cryptocurrency Masterclasss hebt aangeschaft kan je vrijwel direct beginnen. Je ontvangt je persoonlijke inlog gegevens en kunt dezelfde dag nog beginnen met investeren. Daarnaast krijg je persoonlijke hulp bij al jouw vragen, levenslange ondersteuning en kan je alle video’s rustig in je eigen tempo bekijken.

welkom bij de crypto beginnerscursus

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt [en voor wie niet]?

Wanneer jij leergierig bent en wilt leren hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency’s, maar niet weet waar je moet beginnen? Dan is deze beginners cursus geschikt voor jou. Je leert exact hoe je vanaf €1,- je eerste investering kunt maken, hoe je grote(re) winsten kunt maken, wat blockchain en crypto zijn en hoe je beginnersfouten kunt voorkomen.

De Cryptocurrency Masterclass is een investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt! Je leert alles om succesvol te investeren in crypto’s.

Veel mensen beginnen de waarde en potentie in te zien van cryptocurrency, wat ze mogelijkheid biedt tot een extra of zelfs fulltime inkomen. Helaas durven ze de stap om te investeren nog niet te nemen om de volgende redenen:

 • niet beschikken over de juiste kennis en ervaring
 • bang zijn om fouten te maken
 • vinden het risico te groot en durven het niet aan
 • liever in hun comfortzone blijven en geld op een spaarrekening zetten
 • denken dat ze meteen bakken met geld moeten investeren
 • zien op tegen de tijd en energie dat het kost om de crypto wereld te kunnen begrijpen
 • kennen niemand die ze hierbij kan helpen

Mede om de bovenstaande redenen is het Cryptocurrency Masterclass in het leven geroepen. Patrick en Derek herkennen deze problemen maar al te goed. Ze hebben vrijwel alles al meegemaakt: van €10.000 verdienen in één trade tot aan €50.000 verliezen bij een hack. Ook hoe je het beste je crypto’s kunt beveiligen wordt uitgelegd in deze cursus.

De Crypto Masterclass is geschikt voor jou als je:

 • nieuw bent met cryptocurrency en wil leren om verantwoord te kunnen investeren in crypto
 • op zoek bent naar alle relevante informatie over blockchain en crypto
 • wilt leren hoe je grafieken kunt lezen en toepassen om te handelen
 • strategieën wilt zodat jij precies weet wanneer jij moet kopen en verkopen
 • inzicht wil in de cryptomunten met de meeste potentie
 • emoties onder controle wilt houden tijdens het traden
 • bereid bent om in jezelf te investeren

Daarnaast is het een eenmalige investering die je doet, waar je levenslang profijt van hebt. Ook voor extra updates of ondersteuning betaal je niks extra’s. De prijs blijft hetzelfde (over de prijs en de eenmalige korting kom ik straks op terug)!

Ook wanneer je een druk leven hebt kan ik me voorstellen dat je je afvraagt of deze cursus wel iets voor jou is. De cursus is opgedeeld uit meerdere delen en ieder deel kan je starten wanneer jij er klaar voor bent. Elk deel eindigt met een paar ‘controle’ vragen zodat je precies weet of je de stof goed beheerst. Je kunt de cursus dus geheel in je eigen tempo volgen.

De Crypto Masterclass is NIET geschikt voor jou als je:

 • geen vertrouwen hebt in de blockchain technologie
 • je liever zelf te werk gaat door middel van trial-and-error
 • als je op zoek bent naar een snel-rijk methode (dit is het absoluut niet!)
 • wanneer je bang bent om geld te verliezen en dit niet kunt missen

Belangrijk: De heren van AllesOverCrypro kunnen maar een select groepje studenten per maand toelaten. Derek en Patrick beantwoorden al jouw vragen persoonlijk. Dit kost veel tijd, maar is wel belangrijk. Om jou de volledige aandacht te geven, hebben ze het limiet gezet op 10 studenten per maand.

Wat leer je met de Cryptocurrency Masterclass?

Het belangrijkste doel van deze cursus is dat jij geld leert verdienen met cryptocurrency’s, maar dat niet alleen. Je leert alles over verantwoord investeren in crypto tot het beveiligen van je wallet (digitale portemonnee). Alles over koop- en verkooptechnieken tot aan een complete bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst. Je ontvangt het volgende:

 • Uitgebreide video’s met 3,5 uur aan lesmateriaal
 • Levenslang toegang inclusief alle updates (dit kost je geen cent extra)
 • Inclusief certificaat (bedrijven vinden dit heel interessant)
 • 200 Quiz vragen om te testen of jij alle stof beheerst
 • Toegang tot de VIP community groep
 • Mentors die jou continu ondersteunen
 • Succesvolle crypto belegger garantie
 • Alles samen leren met experts en gelijkgestemden
 • 4 extra bonussen: begrippenlijst, belastinggids, 12 tips voor beginners en de bitcoinbijbel
 • 0,0% risico. Niet goed is geld terug
gratis bitcoin training
gratis bitcoin training

De Crypto Masterclass begint bij de basis (inleiding) waarin je leert hoe geld is ontstaan, wat de blockchain is en welke cryptocurrency’s er zijn. In de vijf hoofdstukken daarna leer je van A tot Z hoe je crypto’s koopt, op welke manier je je investering beveiligd en hoe je winsten uitbetaald. Het zesde hoofdstuk staat in het teken van een examen waar je kunt testen of jij echt succesvol kan gaan beleggen in cryptocurrency’s.

Na deze cursus ben jij in staat om zelf cryptomunten te kopen. Bezit jij kennis over welke cryptomunt je moet kopen/verkopen en welk platform je het beste kunt gebruiken. Heb je verstand van hoe je geld kan verdienen in een stijgende en dalende markt en weet je hoe je grafieken leest en kunt toepassen om te handelen.

Krijg je waar voor je geld met de Cryptocurrency Masterclass?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het goed om te kijken wat voorgaande cursisten zeggen over de cursus. Hierover heb ik op internet gekeken naar recente en relevante reviews. Enkele reacties van verschillende klanten:

crypto cursus voor beginners recensie
cryptocurrency beginnerscursus recensie
review allesovercrypto

De reacties zijn dus zeer positief en dat is een goed teken! Zou je zonder beginnerscursus al geld kunnen verdienen met cryptocurrency? Ja zeker, de vraag is alleen hoe lang je er over zou doen in vergelijking met een kant-en-klare cursus die je precies leert waarin je investeert. Beleggen zonder kennis is namelijk niks meer dan gokken!

Begin je met investeren zonder de Cryptocurrency Masterclass dan is dit natuurlijk geen probleem. Je bepaalt tenslotte zelf wat je doet met je geld. Echter, als je op niveau 0 begint en je moet zelf alles nog uitzoeken over hoe je het beste kunt investeren, hoe crypto’s werken en hoe je jouw investering goed beveiligd, dan ben je zo 1 à 2 jaar verder.

En dat is zonde, want in die tijd had je al veel meer kunnen bereiken. De blockchain technologie staat namelijk niet stil en bovendien is de kans dat jij (beginners) fouten gaat maken groot en dat gaat je uiteindelijk meer tijd en geld kosten dan de aanschaf van deze cursus.

Is het maken van fouten erg? Nee, absoluut niet. Maar als je ze kunt voorkomen door te leren van experts die je al voor zijn gegaan dan is dit zeker de moeite waard. Patrick en Derek delen daarom graag hun expertise met jou zodat je een vliegende start kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen!

Leer van echte crypto experts waardoor jij een vliegende start kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen!

Wat betaal je dan voor cursus? Laat ik vooropstellen dat de prijs al naar beneden is gegaan van €997,- naar €467,-. Dit is echter een tijdelijke prijs. Per maand worden er namelijk maar 10 mensen toegelaten tot de cursus. Dit doen ze omdat ze genoeg tijd willen reserveren voor de juiste begeleiding. Wanneer de tiende persoon zich heeft ingeschreven, eindigt helaas de kortingsactie en gaat de prijs weer naar €997,-.

€467 is natuurlijk aardig wat geld, maar als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt dan ben ik er van overtuigd dat je deze eenmalige investering met gemak weer terugverdiend als je de theorie uit de cursus juist toepast. Kijk daarom niet direct naar wat iets kost, maar wat het je op levert.

De Crypto Masterclass is meer dan een cursus. Het is een compleet pakket wat je van alle informatie en kennis voorziet die je nodig hebt om met cryptocurrency aan de slag te gaan. Daarnaast is er een garantietermijn van 90 dagen. Als de cursus jou niet bevalt, om wat voor reden dan ook, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Crypto Masterclass + Gratis Training

Al met al ben ik zeer lovend over deze cursus. Je ontvangt een zeer uitgebreide cursus en vele extra’s waardoor jij in staat bent om geld te verdienen met cryptocurrency’s. Je dient hier natuurlijk wel wat voor te doen.

Het is geen kwestie van achterover leunen en wachten tot het geld binnen stroomt. De persoonlijke hulp van je mentor(en) en de speciale VIP community zorgen ervoor dat je extra gemotiveerd blijft om aan de slag te gaan.

Ondanks de eenmalige investering (die je binnen no-time kunt terug verdienen) zal je een afweging moeten maken: of je gaat alle informatie zelf inwinnen en leren d.m.v. trial and error of je pakt de snelste route en leert van de ervaring, kennis en fouten van experts. De heren van AllesOverCrypto hebben het pad al bewandeld en zij bieden jou nu de mogelijkheid om hetzelfde te doen.

Als jij succes wilt behalen in de wereld van cryptocurrency en winstgevend wilt leren beleggen, dan is het belangrijk dat je actie onderneemt. Wanneer je dingen doet die je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Maar vanaf vandaag kan jij het heft in eigen handen nemen. Kies voor jezelf en ga voor (beter) resultaat.

gratis online bitcoin training
begin met bitcoin en cryptocurrency

In deze gratis online training leer je hoe je begint met Bitcoin en cryptocurrency. De training duurt circa 1,5 uur en na die tijd weet jij precies hoe de wereld van cryptocurrency werkt en met welke strategie je geld kunt verdienen. Daarnaast ontvang je een mail met 3 gratis e-books:

 1. De Crypto Mastergids – om alles uit de online training te halen
 2. 7 beste manieren om online geld te verdienen
 3. 10 redenen om te leren over crypto

Via deze link kom je op de aanmeldpagina >> [let op: tijdelijk 50 plekken beschikbaar]

Tot slot

Heb je weinig vertrouwen in de blockchain technologie of wil je liever alles zelf uitvogelen, koop deze cursus dan niet. Wil je van experts leren hoe je verantwoord kunt investeren in crypto, ben je leergierig, wil je inzicht in de beste cryptomunten en ben je vooral bereid om in jezelf te investeren? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

De inhoud van de cursus kan je volledig in je eigen tempo volgen en mocht je ergens moeite mee hebben dan kan je altijd hulp krijgen. Het Crypto Forum, de VIP community en andere gelijkgestemden staan voor je klaar om jou te helpen!

Naast de Cryptocurrency Masterclass bieden de heren van AllesOverCrypro nog een product aan: Crypto Portfolio 2019

Crypto Portfolio cover
 • In dit portfolio worden de 30 cryptoparels + 5 bonus munten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. 
 • Bevat honderden uren aan onderzoek naar winstgevende munten en het portfolio blijft continu up-to-date.
 • Je weet precies hoe en waar je de cryptomunten kunt kopen door de uitgebreide aankoopinstructies die worden meegeleverd.
 • Naast het unieke Crypto Portfolio 2019 ontvang je ook nog enkele bonusvideo’s met extra uitleg over het aankopen van de cryptomunten.

De complete cursus is al zeer waardevol waarin je leert over investeren in cryptocurrency, maar wil je daarnaast ook op zoek naar een munt die meer dan 100 keer in waarde kan stijgen, dan is dit portfolio geschikt voor jou!

Misschien vind je dit ook interessant: wat is een ICO en wat zijn de risico’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *