E-commerce is immens populair en dat brengt de nodige ontwikkelingen met zich mee. Steeds meer startende ondernemers beginnen met dropshipping. Met dit verdienmodel hoef je niet te beschikken over een eigen magazijn (voorraad) en besteed je dus het hele logistieke gedeelte uit aan een andere partij, de leverancier.

Voor de een is dit niks, en voor de ander ideaal. Dropshipping is niets meer dan: doorverkoop (direct shipment). Het is een online verdienmodel waarbij producten door een webshop eigenaar worden besteld bij een producent/fabrikant en van daaruit rechtstreeks naar de eindconsument wordt geleverd.

Simpel gezegd bestaat dropshipping uit drie stappen: 1. aankoop (klant), 2. bestelling (webshop) en 3. levering (producten/fabrikant).

Een online ondernemer die dit tot in de puntjes beheerst is Joshua Kaats, althans dat beweert hij. Joshua is eigenaar van de Dropship Academy 3.0 en leert je met deze training hoe je succesvol kunt worden met dropshipping. In deze review maak je kennis met Joshua Kaats, zijn cursus Dropship Academy 3.0 en behandelen we ervaringen met deze methode.

aanmelden dropship webinar

Wat is dropshipping precies?

Met dropshipping heb je zelf geen voorraad nodig. Het is een logistieke oplossing voor jouw webshop. In plaats van zelf een ruimte te huren om voorraad op te slaan, doet een andere partij dit voor jou. Vaak de fabrikant of leverancier. Zodra je een bestelling binnen krijgt, stuur je de order door naar de dropship leverancier. Deze zorgt ervoor dat het pakketje naar de klant wordt verzonden. Het complete logistieke proces besteed je dus uit.

De voordelen van dropshipping

 • Geen eigen voorraad, dus minder risico en minder ruimte nodig
 • Het hele logistieke proces wordt voor jou verzorgd
 • Meer tijd voor marketing en het optimaliseren van je webshop
 • Voorkomt ‘nee’ verkopen
 • Een webshop kan je opstarten zonder groot startkapitaal
 • Volop mogelijkheden om nieuwe producten te testen
 • 24/7 bestelling ontvangen. Gedurende de dag kunnen bestellingen worden ontvangen en verzonden.

De nadelen van dropshipping

 • Afhankelijk van leveranciers.
 • Beperkte invloed op hoe het pakketje bij de klant komt. Je kunt niet een flyer of actie bij de bestelling doen.
 • Niet iedere dropship leverancier accepteert retouren.
https://www.youtube.com/watch?v=z_Qu9hBqxcg

Goed, nu je weet wat dropshipping is, wordt het tijd om te kijken wie Joshua Kaats is. Misschien krijg je, net als ik, nogal wat reclames te zien van mensen die jou beloftes doen om ‘vrijheid’ te behalen in je leven. Ook Joshua Kaats is daar geen uitzondering op, wat blijkt uit zijn Facebook-ads. Stiekem moet ik altijd een beetje lachen als ik dit soort video’s zie, maar daar zit natuurlijk een hele marketing gedachte achter.

Niet voor niets investeren deze lui duizenden, danwel honderdduizenden euro’s aan advertenties. Wat is dan belangrijk in zo’n video van 1-2 minuten? Dat ze je aandacht weten te trekken en vaak doen ze dit door middel van een palm boompje, luxe auto (die ze voor een dag huren) of een villa die ze ook huren… Nu moet ik zeggen dat Joshua Kaats vaak bescheiden achter zijn laptop zit, interviews houdt en podcasts opneemt. Wat dat betreft een groot pluspunt!

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is een jonge ondernemer die er al vrij snel achter kwam dat hij niet wou deel nemen aan de rat-race, oftewel een 9-tot-5 baan. Hij is wel begonnen aan de studie commerciële economie (die ik zelf overigens ook heb gedaan) maar Joshua verdiepte zich in die tijd steeds meer in online marketing.

Hij begon te experimenteren wat er allemaal mogelijk was en langzamerhand ontdekte hij dat je met behulp van online marketing veel geld kunt verdienen. Toen hij kennis maakte met dropshipping, was hij direct overtuigd. Hij zette zijn studie op een laag pitje en ging zich volledig focussen op het opzetten van winstgevende webshops.

Joshua Kaats verdient duizenden euro’s per maand met dropshipping terwijl hij de wereld rond reist als digital nomad.

Nadat hij een lange tijd op de automatische piloot geld verdiende, besloot hij om een cursus op te zetten: de Dropship Academy. Dit met als doel om andere startende ondernemers te helpen om hetzelfde te doen. Later is de Dropship Academy zelfs uitgegroeid naar de 3.0 versie. Nu leert hij dus anderen hoe je geld verdiend met dropshipping

Hij biedt 1-op-1 ondersteuning aan zijn studenten. Verder geeft hij op zijn Youtube- en podcast-kanalen tips over dropshipping. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij dé skills in huis. Juist van ‘jongere ondernemers’ kun je veel leren op gebied van online marketing en het inzetten van social media kanalen om je business een boost te geven.

Joshua Kaats van de Dropship Academy 3.0
Joshua Kaats: online ondernemer en oprichter van de Dropship Academy 3.0

Wat ik vooral waardeer is zijn transparantie en eerlijkheid. Joshua houdt niks achter en toont open en bloot wat hij allemaal verdient met dropshipping en met de verkoop van cursussen. Dit maakt hem in ieder geval betrouwbaar. Ook merk je aan de reacties van vele cursisten van Joshua dat hij betrokken is en wil dat iedereen, die met zijn cursus aan de slag gaat, ook echt succes behaald.

Dan hebben we het nog niet gehad over zijn vermogen. Joshua Kaats heeft tot dusver ruim 2,5 miljoen euro omgezet met zijn dropship business. De naam ‘de dropship koning van Nederland’ is terecht, gezien zijn verbluffende resultaten. Inmiddels heeft hij een eigen kantoor in Nederland waar hij met zijn team werkt aan het uitbreiden van zijn business en het ondersteunen van de 2.000+ cursisten.

Algemene informatie over Joshua Kaats

Handelsnaam van Joshua Kaats: Dropship Academy B.V. (Kvk: 73735884). Bij de Kamer van Koophandel staat Joshua zijn B.V. vermeld onder ‘advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie’. In het handelsregister kun je een uittreksel, historie of eventueel beschikbare jaarrekeningen kopen ter inzage.

Vermogen van Joshua Kaats: dat zou in 2020 weleens boven de miljoen kunnen zitten, maar hier zou ik geen 100% zekerheid in kunnen geven. Omzet is namelijk geen eigen vermogen (bij een BV is dit aandelenkapitaal). Eén ding is zeker. Hij investeert in meerdere zaken, dus niet alleen zijn webshops, maar ook de cursussen en inkomsten uit vastgoed.

Webshops van Joshua Kaats: wat verkoopt Joshua Kaats zelf? Joshua heeft uitgesproken in een van zijn vlogs dat hij informatie over zijn webshops niet met anderen deelt, omdat er in het verleden community leden zijn geweest die zijn gehele shop 1-op-1 kopiëren en dit is natuurlijk niet de bedoeling. De NOS heeft onderzocht en bewezen dat hij gewoon eigen webshops heeft en dat zijn inkomstenclaims kloppen.

Wat is de Dropship Academy 3.0?

Het principe dropshipping is dus simpel, maar wat is de Dropship Academy 3.0 en wat kun je hier allemaal leren?

 • Het opzetten van je eigen dropship-business. Leer niet alleen hoe je een professionele webshop opzet met een strakke lay-out, maar ook hoe je productonderzoek doet, administratie/boekhouding en de inschrijving bij de kamer van koophandel. In principe is deze training als praktische boekhoudcursus zijn geld al dubbel en dwars waard.
 • Tools die het makkelijker maken, zoals Shopify en de bijbehorende software updates, het inzetten van Facebook campagnes en Pexda om productonderzoek te verrichten.
 • Voorkom trail-and-error, en leer de fijne kneepjes van het vak door over de schouders van Joshua mee te kijken. Welke stappen heeft hij genomen? Wat zijn de valkuilen? Hoe schaal je je business op? Kun je zaken automatiseren? Wat moet je juist wel- en niet doen? Je krijgt dus alle ingrediënten om je eigen succesvolle business te starten.
 • Optimaliseren en automatiseren, waardoor je meer geld kunt verdienen op de automatische piloot zonder dat het meer tijd van je vraagt. Met andere woorden: creëer een passief inkomen. Het gezegde: ‘geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven’ is hier zeker van kracht. Wel op gebied van geld verdienen uiteraard…
https://www.youtube.com/watch?v=ClJp8UnsJ1U

Hoe is de complete cursus opgebouwd?

Of de training compleet is kan jijzelf het beste beoordelen. In ieder geval komen alle aspecten en onderdelen voor het opbouwen van een dropshipping business aan bod in deze cursus. Denk aan het inschrijven bij de Kvk, verrichten van marktonderzoek, het uitzoeken naar winstgevende producten, het bouwen van de webshop en het werven van klanten.

Belangrijk is dat Joshua Kaats veel ervaring heeft opgedaan en vanuit die ervaring kan hij zijn kennis overbrengen. Zo leert hij je alles over winstmarges en het verkopen van producten tussen de €25-€30. Verder is het live-gedeelte erg waardevol. Iedere week ga je met de hele groep in een live-coaching-call met Joshua zitten om verder te brainstormen over wat er allemaal goed en fout gaat en hoe je dit eventueel kunt verbeteren.

Wat kan ik verwachten?

1. Toegang tot de Dropshipping Community

Na aanmelding krijg je gelijk toegang tot de online communnity. Dit is de bekendste community waar like-minded dropshippers uit Nederland en België bijeen komen. In de community zijn meer dan 2000+ online ondernemers actief. Van starters tot mensen die tot wel €500.000+ per maand omzetten met hun dropship business. Hier komen alle ondernemers bijeen om te helpen, vragen te stellen en elkaar naar een hoger niveau te tillen.

2. Persoonlijke coaching sessies

Wanneer je een eigen online business start ga je vroeg of laat tegen dingen aanlopen, logisch want je kunt niet alles weten. Advertenties kunnen tegenvallen, verkopen kunnen stagneren of misschien heb je een geschil met een leverancier. In de Dropship Academy 3.0 kun je twee keer per week een coaching sessie aanvragen, wat neer komt op 100+ sessies per jaar. Is dit verplicht? Nee, maar zo heb je wel de mogelijkheid om persoonlijk geholpen te worden.

3. Profiteer van 6 gratis bonussen

Bonus 1: shopify templates, om zonder technische kennis een professionele webshop te maken. Hiervoor hoef je niet te kunnen coderen en het bespaart je veel geld aan een dure webdesigner. Bonus 2: cursus chatbot. Door middel van chatbots kan je klanten persoonlijk benaderen en je kunt een groot gedeelte van je business automatiseren.

Bonus 3: cursus e-mail marketing. Leer hoe je je webshop verder kunt automatiseren met e-mails die elke dag geld opleveren. Bonus 4: google ads. Klanten die via google zoeken zijn vaak al ‘warme klanten’. Wanneer je succesvolle google advertenties leert in zetten is dit super waardevol voor je business.

Bonus 5: boekhouding. In dit gedeelte leer je hoe je van A tot Z de administratie verzorgt en welke slimme trucs je kunt toepassen voor belasting voordeeltjes. Bonus 6: facebook ad, ontdek   hoe je Facebook en Instagram inzet tot jouw eigen geldmachine. 

Hoe zit het met de resultaten?

Je investeert in een cursus met bijbehorende community, dus wil je waar krijgen voor je geld. Het zal resultaat moeten opleveren, want als de training geen resultaten zou opleveren, zou je net zo goed alles zelf kunnen uitzoeken via internet. Dit wordt gelukkig gegarandeerd. Joshua heeft hier een mooie voorwaarde voor: doorloop je alle stappen in de training en heb je geen verkopen na 30 dagen? Dan krijg je de volledige investering terug. Je loopt daarom geen enkel risico.

Het is dus absoluut mogelijk om veel geld te verdienen met behulp van deze cursus, omdat je eenvoudigweg alle informatie en tools krijgt om een succesvolle dropshipping business op te zetten. Is er een ‘maar’? Ja zeker! Het komt je nu eenmaal niet aanwaaien en het kost serieus tijd om een goed lopende webshop op te zetten. De eerste paar maanden zal je aardig wat uren moeten reserveren om aan de slag te gaan. Niet iedereen kan- of is bereid om dat te doen.

100% garantie betekent niet 100% kans van slagen. Je zal er tijd en energie in moeten stoppen om een winstgevende dropshipping business op te zetten.

Alle opdrachten die je meekrijgt in de cursus, dien je ook daadwerkelijk te doen. Het is geen rocket science, maar je moet er wel moeite voor doen. Dit gaat voor veel verdienmodellen op, en dus ook bij de Dropship Academy 3.0. De garantie termijn van 30 dagen houdt dus niet in dat je na aanmelding al succesvol bent. Zo werk het natuurlijk niet!

Veel cursisten zetten al flinke bedragen om en misschien geeft dit wel een signaal af dat het ‘makkelijk geld verdienen is’. Dat is zeker niet zo. Joshua deelt veel van deze resultaten op zijn website en hoewel het zeker mogelijk is zal je tijd moeten investeren voor jouw eigen online business.

aanmelden dropship webinar

100% tevredenheidsgarantie

Wettelijk gezien hebben online trainingen geen retour-verplichting. Desondanks heeft Joshua Kaats er voor gekozen om een garantieregeling in te stellen voor de Dropship Academy. Hij is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn product, dat als je na 30 dagen geen verkopen maakt je het volledige aankoopbedrag krijgt teruggestort. Let wel op: je moet wel de stappen hebben gevolgd om hier gebruik van te maken.

In essentie houdt dat in dat je de content volledig doorlopen hebt, gemiddeld €100 euro aan advertenties hebt geïnvesteerd en vier groepscoaching-sessies hebt bijgewoond. Wanneer je dan nog geen verkopen hebt gerealiseerd, krijg je het aankoopbedrag terug. Deze tevredenheidsgarantie geef je alleen als je 100% achter je product staat.

Ervaringen van anderen? Zijn er negatieve recensies?

Zoals ik eerder al heb vermeld zijn er veel positieve ervaringen van cursisten. Veel van deze resultaten worden gedeeld via de community groep waarin berichten langskomen van cursisten die €10.000+ per maand verdienen. Vaak zijn dit ook relatief jonge mensen die al een volwassen mindset hebben gecreëerd op gebied van online ondernemen.

Misschien vind je dit ook interessant: gratis mindset e-book + audiobook >>

Het bewijs dat er genoeg succesverhalen te vinden zijn blijkt ook uit de reviews op trustpilot.nl. Van de reviews zijn er 98% positief en slechts 2% negatief. Echter, houd je negatieve ervaringen altijd. Hoe sterk je product ook is (neem Apple of Coco-cola) er zijn altijd mensen die niet tevreden zijn met jouw dienstverlening. Dit is iets waar weinig aan te veranderen is en als we kritisch kijken naar de reviews, dan winnen de positieve reacties het zeker van de negatieve.

dropship academy 3.0 reviews

Daarnaast vinden sommige het moeilijk te geloven dat het echt mogelijk is om binnen een relatief korte tijd veel geld te verdienen. Toch lijkt Joshua Kaats het levende bewijs. Veel mensen die starten met de Dropship Academy 3.0 zijn enthousiast over het cursusmateriaal, maar toch krijgt Joshua Kaats veel negativiteit over zich heen. Wellicht heeft dit te maken met hoe hij zich profileert op het internet.

In de afgelopen jaren schieten de online guru’s als paddenstoelen uit de grond om jou even te vertellen hoe je snel rijk wordt. Bullshit! Ondanks dat er veel van deze lui rond lopen gaat dit niet voor iedereen op. Waar kan je dan op terugvallen? In ieder geval op je eigen, bewezen resultaten en die van mensen die je hebt geholpen. Deze resultaten heeft Joshua volop.

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die vinden dat Joshua Kaats open en transparant is. Hij vertelt tijdens zijn trainingen en in zijn video’s niet alleen over zijn successen, maar juist ook de momenten waarop hij gefaald heeft. Dit is een leerproces geweest waar hij eerlijk voor uitkomt. Fouten maken mag (graag zelfs), zolang je je focust op de lange termijn en niet opgeeft! In de onderstaande video gaat Joshua in op een negatieve aanvaring van de Dropship Academy.

https://www.youtube.com/watch?v=RA7EeLKq94o

Wat is er ‘slecht’ aan de Dropship Academy 3.0?

Niet per definitie slecht, maar naam mijn mening zijn er drie punten waar je zeker rekening mee moet houden als je wilt beginnen met dropshipping:

 • Het kost tijd. Tijd is prioriteit. Wanneer je nu een kantoorbaan hebt van 9-tot-5 dan ben je ook 160 uur per maand aan het werk. Stel je gaat naar 32 uur per week (of je zit nog op school, nog meer vrije tijd…) dan kan je tijd reserveren om aan je eigen business te werken. Niet voor niets luidt het gezegde ‘mind your own business’ zorg daarom dat je tijd investeert in jezelf.
 • Jij bent eindverantwoordelijk. Hoewel het verdienmodel misschien perfect klinkt, moet je niet vergeten dat jij voor de klant eindverantwoordelijke bent. Dus komt een bestelling niet op tijd, of is de klant om wat voor reden dan ook ontevreden, dan ben jij het aanspreekpunt en niet de fabrikant/producent. Zorg dat je deze verantwoordelijk dan ook neemt.

Zijn er verder nog kosten?

Als je een bedrijf begint, dan zijn daar kosten aan verbonden. Je hoeft geen duur pand te huren, personeel aan te nemen of voorraad in te kopen, maar je bent uiteraard niet klaar na aanschaf van de cursus van Joshua Kaats. Het kostenplaatje voor je online business kan je onderverdelen in eenmalige- en maandelijkse kosten. Het ziet er als volgt uit:

 • Shopify; inclusief hosting en webshop €24,50 per maand.
 • Los domein (zichtbare URL in je browser) €10
 • Advertentiebudget voor Facebook/Instagram om mee te beginnen: €100
 • Inschrijving KvK: eenmalig €50 euro (+ eventueel digitaal uittreksel eenmalig €7,50)

Is dropshipping niet op zijn retour?

Dropshipping is zeker niet op zijn retour en is juist groeiende. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier om online geld te verdienen en dit is juist het geschikte moment omdat e-commerce elk jaar blijft groeien. Steeds meer mensen kopen online en een groot deel hiervan verloopt via dropshipping. Er zijn dus nog volop mogelijkheden om hier een graantje van mee te pikken.

E-commerce blijft groeien en steeds meer mensen kopen online.

Wat is er ‘goed’ aan de Dropship Academy 3.0?

 • Complete cursus. Elk onderdeel van dropshipping en online marketing worden behandeld. Deze skills en vaardigheden zijn bovendien ook waardevol voor andere internet marketing-activiteiten, zoals bijvoorbeeld affiliate marketing.. Het mooie is dat er een heel veel extra in de training zit (6 gratis bonussen). Daarnaast leer je hoe je zaken kunt automatiseren om je business op de automatische piloot te runnen.
 • Jaarlijkse updates. Tijdens mijn studie periode (4 jaar commerciële economie) merkte ik al in mijn afstudeerjaar dat de eerste-jaars studenten al ander lesmateriaal kregen dan ik. Dit betekent dat kennis al snel is verouderd en wordt geüpdatet. Joshua Kaats heeft er samen met zijn team voor gezorgd dat er jaarlijks updates plaatsvinden zodat je profiteert van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Geen inkooprisico. Een voordeel dat niet direct gerelateerd is aan de cursus, maar wel aan het verdienmodel. Je betaalt pas aan je leverancier nadat je iets hebt verkocht aan de klant. Je verkoopprijs bestaat uit de inkoopprijs, kosten voor de orderafhandeling en verzending door je dropship leverancier, plus jouw winstmarge.
 • De community met gelijkgestemden. Waar het bij veel cursussen alleen bij de content blijft, krijg je bij de Dropship Academy 3.0 toegang tot de community waar jong en oud in zitten, met allemaal hetzelfde doel: succesvol worden met dropshipping. Super waardevol om vragen te stellen, hulp te krijgen of ter inspiratie.
Dropship Academy 3.0 community

Te oud om te beginnen met dropshipping?

Op Instagram zie veel succesverhalen van de studenten van Joshua Kaats. Wat opvalt is dat deze cursisten in een korte periode al resultaten behalen. Omdat de cursus erg praktijkgericht is hebben ze, na alle stappen te hebben doorlopen, hun eerste verkopen al na enkele weken verdiend.

Daarnaast zijn er veel ‘jonge ondernemers’ die starten met de Dropship Academy. Niet slecht bedoeld, maar soms zijn dit 16 of 17 jarige snotjongens die hiermee aan de slag gaan en al behoorlijke resultaten boeken. Wat als je al wat ouder bent? Valt online marketing dan nog wel onder de knie te krijgen? Hoe zit het als je niet bent opgegroeid met technologie?

Een mooi praktijk voorbeeld is Carola, 58 jaar en alles goed voor elkaar. Gewerkt voor diverse internationale bedrijven en ze verdiende goed geld. Toch knaagde er iets. Carola streefde naar vrijheid en is er 100% voor gegaan. Ze is gestart met de Dropship Academy en heeft al meer dan €150k verdiend. Dropshipping leeftijdsgebonden? Het antwoord is dus nee!

Resultaat dropship academy
Reserveer nu jouw plek voor de gratis online training >>

Waarom starten met dropshipping?

Vooral voor ondernemers die net met e-commerce beginnen, heeft dropshipping een aantal grote voordelen. Een van de meest belangrijke voordelen is dat er weinig startkapitaal nodig is om met een webshop te beginnen. Dropshipping is een manier van ondernemen waarbij je zo veel mogelijk wilt automatiseren en zo min mogelijk gedoe wilt. Als je iets verkoopt, gaat het product namelijk direct van de leverancier naar jouw klant.

Doordat je zelf geen eigen voorraad nodig bent en opslagruimte hoeft te huren, heb je minder startkapitaal nodig en heb je niet de nadelen van voorraadbeheer. Dit biedt extra mogelijkheden. Geld dat je hiermee bespaart kun je investeren in marketing en klantenservice. Ook bij de Dropship Academy is een module gewijd aan hoe je een chat integreert voor je webshop zodat je klanten persoonlijk kunt benaderen.

Los van het feit dat je geen producten verstuurt, blijf je wel verantwoordelijk voor het proces. Zeker als je direct verkoopt aan consumenten is het belangrijk om te weten dat jij aansprakelijk bent voor de verzending, levertijd en alle andere zaken. Daarnaast is personaliseren moeilijk. Het is lastig om een actie of flyer bij de bestelling te doen, mits je dit kunt overeenstemmen met de leverancier. Of de voordelen voor jouw opwegen tegen de nadelen, kan jijzelf het beste bepalen.

Is de Dropship Academy 3.0 van Joshua Kaats de moeite waard?

Zou je puur en alleen kijken naar de content dan zou ik zeggen: nee. Huh? Er zijn namelijke goedkopere cursussen online (met name Engelse). Kijk je naar het grote geheel dan is mijn antwoord volmondig: ja. Het meest waardevolle zit hem namelijk niet in het dropship gedeelte, maar om de informatie eromheen (e-mail marketing, Facebook adverteren, Chatbot integratie, etc.) en dan het belangrijkste: de community.

Ongetwijfeld zullen er dropshipping cursussen zijn die €500 of €600 kosten, maar daar zit geen Nederlandse community bij. Er staat genoeg informatie op het internet en met een beetje speurwerk kom je een heel eind, maar de kans is ook aanwezig dat je door al deze informatie geen actie meer onderneemt, omdat je geen idee hebt welke stappen je nu moet nemen.

In de Dropship Academy 3.0 leer je van A tot Z hoe je je business succesvol opzet. Hetzelfde geldt overigens voor YouTube. Je kunt dagen, weken of maanden filmpjes kijken, maar iedere ondernemer heeft weer een andere strategie. Hoeveel wijzer ben je dan na die tijd? Het belangrijkste met dropshipping is dat je winstgevende producten inkoopt en goede advertenties draait voor deze producten.

Wil je echter gebruik maken van de ‘succes’ community, dan is het jouw geld dubbel en dwars waard, want voor vele mastermind groepen wordt véél meer geld gevraagd. Tot slot is de cursus gewoon een ‘makkelijk toepasbaar’ stappenplan. Als het ware kopieer je het succes van Joshua Kaats en past dit toe voor je eigen webshop. Je bent voornamelijk in de praktijk bezig, wat heel waardevol is.

Profiteer hier van de speciale prijs voor de complete cursus (tip!)

investering waard of niet

Conclusie: Dropship Academy (gratis webinar)

Je koopt dus niet zomaar de cursus van Joshua Kaats puur alleen voor de informatie. Alle informatie staat tegenwoordig op het internet en dan kun je je bronnen zelf selecteren. Zelfs Joshua onthult in meerdere gratis video’s hoe het allemaal in z’n werking gaat.

Waar betaal je dan voor? Als je met zo’n cursus begint, betaal je voor de coaching, commitment, verantwoordelijkheid van mede-cursisten en een heldere weekplanning. De community activeert je en zou je inspiratie moeten bieden om er echt een succes van te maken. Zodat je uiteindelijk alles, wat relevant is voor dropshipping, zou kunnen toepassen voor je eigen online business.

Joshua Kaats varieert wel eens met de prijs van de Dropship Academy. Normaal is de investering €1.500 euro, maar er is een tijdelijke aanbieding waarbij je de volledige cursus voor een gereduceerde prijs kunt krijgen. Soms is de korting beschikbaar, maar dit is niet blijvend of in de vorm van een kortingscode die je kunt verzilveren.

Geregeld vezorgd Joshua gratis webinars. Niet openbaar via een van zijn social media kanalen, maar een officieel webinar via Webinarjam waarin hij jou exact gaat vertellen welke eerste stappen je moet nemen om met dropshipping te slagen. Het is zeker de moeite waard om eens deel te nemen aan deze online webinarKlik hier om de eerste stappen te leren (100% gratis).

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *